Nieuwe website online

Vorig jaar begon ik op zelfstandige basis met het houden van consulten om op die manier met mijn gave andere mensen nog beter te kunnen helpen. De overwinning in Het Zesde Zintuig - ondertussen reeds meer dan 6 maanden geleden - bracht dit allemaal in een stroomversnelling. Wat gaat de tijd toch snel!

Vandaag mag ik met enige trots mijn nieuwe website voorstellen aan het grote publiek. Ga zeker eens een kijkje nemen op www.contactmetoverledenen.be!

Geplande workshops

Verder kan ik nog meegeven dat ik volgende week opnieuw een workshop organiseer, ditmaal met als thema "Paranormale gave, en wat nu? Deel II : "ontvangen en geven vanuit innerlijke rust!".

Deze workshop is bestemd voor volwassenen. Max. 5 personen per workshop. De workshops gaan door op vrijdagavond 8 mei 2009 van 20u. tot 22u. en op zaterdagmiddag 6 juni 2009 van 14u. tot 16u. Inschrijven kan via mail.

Designed by Lybro.be