Nieuwsbrief 02/08/2009

Hallo allemaal,

Sinds ik nu voltijds bezig ben met mijn gave heb ik ondertussen zoveel bijgeleerd. Ik voel dat ik energetisch veel sterker begin te worden en dat de overledenen meer en meer eigen manieren gebruiken om mij te bereiken. Mensen mogen mij op voorhand niets vertellen zodat ik alles zelf van de overledene kan ontvangen. Ik vind het allemaal zo boeiend! Het is mooi om ook hun wereld te mogen kennen.

Mijn gidsen leren mij ondertussen wat spiritualiteit is en ťťn van mijn gidsen laat zich soms ook zien aan mijn cliŽnten tijdens een lezing of een individuele begeleiding. Het is vooral mijn spirituele gids die de cliŽnt helpt in zijn proces of met zijn gave. Dit is een "boeiende ervaring", zowel voor de cliŽnt als voor mij.

Ik raad de mensen aan om nooit met volle verwachtingen te komen maar het allemaal rustig op zich te laten afkomen. Dan lopen de readings erg goed.

Ik geef vanaf september ook spirituele avondvertellingen. Hier gaat het vooral over: "Wat heeft het leven in petto voor ons?" Meer nieuws hierover volgt nog.

Met hart en ziel blijf ik me inzetten om mensen te helpen. De dank van de overledene en van de cliŽnt is een erg mooie beloning.

Tot een volgende nieuwsbrief!

Veel liefde en kracht,
Jacqueline

Designed by Lybro.be