Nieuwsbrief 27/09/2009

Hallo allemaal,

Mijn leven heeft een wending gekregen waardoor vernieuwing op mijn pad is gekomen. Wij trekken in een nieuwe woonst waarin we de mogelijk hebben om samen een ‘spiritueel centrum’ te openen.

Wij helpen hierbij mensen die hulpbehoevend zijn en die graag een nieuwe wending in hun leven willen. Ons nieuwe adres vindt je hiernaast. Vanaf nu ben ik ook overdag telefonisch bereikbaar, zowel op mijn gsm als op het nieuwe vaste telefoonnummer.

Ik doe:

 • Contact met overledenen
 • Fotoreading
 • Begeleiding van jongeren en volwassenen: hoogsensiviteit en gavebegeleiding
 • Hypotherapie (paardentherapie) start in december 2009
 • Aura- en chakrahealing
 • Huiszuiveringen
 • Lezingen en workshops:
  • "Paranormale gave, en wat nu?"
  • "Ontvangen en geven vanuit innerlijke rust"
  • "Omgaan met de dood"
  • "Balans in je leven"
  • "Het zichtbare en onzichtbare (shakra’s)"
  • ...
 • Spirituele vertelavonden

Vanaf 1 oktober 2009 zullen we een goed doel steunen, VZW BMO "De Belgische Meningitis Organisatie". Deze organisatie houdt zich niet alleen bezig met het opvangen en begeleiden van slachtoffers en/of hun nabestaanden, maar ook voor financiële steun en het zoeken naar een medicijn om deze vreselijke aandoening tegen te gaan.

Door dit goede doel te steunen willen wij ook ons steentje bijdragen om dit alles te kunnen verwezenlijken. Voor meer informatie surf naar www.vzw-bmo.com.

Ik kijk uit naar de nieuwe toekomst en hoop vele mensen te kunnen helpen en ondersteunen in hun moeilijk proces. Ik zal in dit alles ook regelmatig bijgestaan worden door medewerkers om jullie zo goed mogelijk te begeleiden.

Ik wil jullie tot slot ook nog meedelen dat ik de telefoons en mails zo goed mogelijk tracht op te vangen, maar wegens de massale reacties vraag ik jullie begrip hiervoor.

Kracht en liefde,
Jacqueline

Designed by Lybro.be