Nieuwsbrief 16/06/2016

Hallo allemaal,

Mijn werk als medium blijft mij maar boeien en het is erg fijn om dat te doen.
Iedere dag leer ik bij. Niet alleen qua gave maar ook spiritueel. En dàt merk ik!
Gidsen leiden en sturen je, maar dat het zo fel was kon ik niet geloven!

De Akasha kronieken zijn op mijn pad gekomen. Het gebeurde allemaal zo spontaan en totaal onverwachts! Ik ben er ondertussen al een tijdje mee bezig en ik ben er klaar voor om anderen hiermee te helpen. Heerlijk is het om die prachtige ervaringen te mogen meemaken.

Akasha kronieken worden ook wel "Het geheugen van de ziel" genoemd. We noemen het ook "Het Komisch geheugenveld"! Het is een bewustzijnsdimensie waarin de vibraties van elke ziel en zijn reis ligt opgeslagen.
Zij zijn de machtigste en krachtigste vertalers van wat er in je leeft. Het zit hem in de sleutel van de "wijsheid en waarheid" van ons zielsbestaan.
Het vertelt ons geheimen van het verleden, heden en de toekomst.
Hier bestaat geen tijd en ruimte maar een onvoorwaardelijk gevoel van liefde, begrip, meedogendheid, sereniteit en innerlijke vrede.

Als ik de kronieken open ontvang ik een prachtige wereld van licht en liefde. Daar voelt alles anders aan dan in ons huidig bestaan. Hun wereld is erg voelbaar, tastbaar, hoorbaar en een zienswijze die wij hier niet kennen. Ikzelf noem het "het woordeloze woord!"

Door de Akasha kronieken krijg je meer grip op je leven. Het wordt allemaal zoveel duidelijker en tegelijkertijd ontvang je de healing die je nodig hebt om voort te gaan.
Dat kan gaan over je werk, je spirituele ontwikkeling, relaties, doelen in je leven, waarom je net die mensen op je pad krijgt, enzovoort.
Meesters, Leraren en Dierbaren begeleiden mij tijdens het lezen.

Als ik uw kronieken lees betreedt ik "uw" verleden (vorige levens en huidige leven), heden en de toekomst waar alles is opgeslagen.
De kronieken zijn géén toekomstvoorspellers maar geven je soms dingen mee die je nu niet begrijpt maar nog op je pad moeten komen naargelang je eigen proces.

Indien u met belangrijke vragen zit en er zelf niet uitgeraakt biedt ik u graag antwoorden via uw "kronieken"! Dit om meer duidelijkheid in u leven te bieden en vooral hoe je ermee moet omgaan!

Ik ben erg dankbaar dat dit nu op mijn pad is gekomen!

Veel liefde en zegen,
Lieve groet, Jacqueline Philips

P.S. op de pagina: "Akasha kronieken" kunt u kijken wat u kan verwachten en hoe ik te werk ga.

Designed by Lybro.be