Nieuwsbrief 15/08/2020

Hallo allemaal!

Graag wil ik jullie melden dat ik in september 2020 tot september 2021 een jaaropleiding geef over "Spiritueel ontwaken: de creatie van HET ZELF".

Dit houdt in dat we een diepere kijk gaan nemen in ons HOGERE ZELF en bekijken we de ILLUSIES van jouw werkelijkheid. Het ontwakingsproces zorgt ervoor dat we gaan leren begrijpen "wie" we werkelijk zijn en "wat" we werkelijk geloven, buiten de beperkingen van de "geconditioneerde" werkelijkheid. M.a.w.: wie ben ik en is dat ook "mijn" werkelijkheid? We kijken dieper naar wat er in jou leeft.

  • We gaan de verschillende vormen van spiritueel ontwaken zien.
  • De invloed van onze chakra's hierop.
  • De verschillende fysieke ontwakingservaringen, vb: vermoeidheid, hoofdpijn, depressie, astrale projectie, ...
  • Welke invloed onze buitenwereld hierop heeft.
  • Het paranormale ontwaken (ontwaken van fijnstoffelijke energie) en hooggevoeligheid spelen ook een belangrijke rol.
  • Welke oefeningen ondersteunen ons hierbij?
  • ...

Ik geef theoretisch les en doe ook praktische oefeningen om te leren aanvoelen wat er in je leeft. Een betere kijk op jouw ontwakingsproces helpt jou om beter jezelf te kunnen begrijpen en aan te voelen.

De opleiding kan wel wat lostriggeren in ons. Daar ondersteun ik jullie voor een deel in en bied ik jullie ondersteuningsvormen aan (bijvoorbeeld therapeuten, spirituele begeleiders, healings, ...), zodat zij, indien nodig, voor jullie een extra ondersteuning kunnen zijn. Ikzelf ben geen therapeut maar ondersteun mee jullie proces.

Dit zal 1x per maand gegeven worden met een lesblok van 2,5u.
Ik werk met groepjes van max 3 à 4 personen.
De kostprijs is 35 euro per lesdag.
Er wordt schrijfgerief, een hapje en drankje aangeboden.
De opleiding wordt gegeven in mijn praktijk thuis.
Begonialaan 85
2390 Oostmalle
0476/511.914
info@contactmetoverledenen.be
www.contactmetoverledenen.be

Ik zou jullie willen vragen om 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn daar wij, steeds voor wij beginnen, een meditatie doen. Indien het niet mogelijk is om aanwezig te zijn laat u mij liefst 24 uur op voorhand of dezelfde ochtend nog iets weten. Bent u te laat dan vraag ik u om mij ook op voorhand iets te laten weten of nog even te wachten tot de meditatie voorbij is. Dan kom ik u halen. Na de les krijgt ieder nog de kans om een engelenkaart te trekken om een boodschap van hen te ontvangen.

Alle Corona maatregelen zijn nog steeds van kracht! Deze hangen uit in mijn praktijk en kunt u ook nalezen op mijn website: zie Corona maatregelen pagina.

Mocht u zich hiertoe geroepen voelen mag u zich inschrijven via mail. Graag hierbij uw gegevens noteren en uw voorkeursdag.
Naam + adres + gsm nummer + e-mailadres + voorkeursdag.
Er hebben al redelijk wat mensen zich ingeschreven.
Maandag en woensdag worden er geen lessen meer gegeven.
De dinsdagen en zaterdagen zijn reeds volzet.
Ik heb nog plaats op donderdag en vrijdag.
De dagen waarop jullie les krijgen ontvangen jullie per mail.

Met dank en misschien tot in september
Jacqueline

Designed by Lybro.be