Nieuwsbrief 12/05/2024

Hallo iedereen,

Vanaf augustus 2024 start ik een opleiding "Energetische coach: leren omgaan met uw energetische vermogens!" Dit is voor mensen die nog wat in het begin staan en niet goed begrijpen wat zij voelen. Deze opleiding is niet enkel voor mensen die een eigen praktijk willen starten maar ook voor mensen die in het dagelijks leven ermee geconfronteerd worden.

We gaan kijken wat energie inhoudt. We leren contact te leggen met overleden mensen als dieren. We leren ook levende mensen als dieren energetisch te lezen. We leren met kaarten te werken en pendelen. Op welke manier kunnen we helende energie sturen (healing)? Maar we leren vooral ook ons eigen energetisch veld te kennen. "De emotie die ik nu voel, is die wel van mij?, komt de informatie die ik doorkrijg via mijn ego door of via mijn intuitie?" en zoveel meer ...

Ik wordt vooral begeleidt vanuit de lichtwereld terwijl ik les geef en kan mij vandaaruit ook beter richten op jullie persoonlijk.

Momenteel ben ik deze opleiding met andere groepen bezig die reeds gevorderd zijn.

Dinsdaggroep 1: 20 augustus, 10 september, 8 oktober, 12 november, 3 december, 7 januari, 4 februari, 4 maart, 1 april, 6 mei en 3 juni.

Vrijdaggroep 2: 23 augustus, 20 september, 18 oktober, 22 november, 20 december, 17 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april, 30 mei en 20 juni.

Uren: van 13u tot 15u30.
Schrijfgerief, hapje en drankje voorzien.
Bedrag: €40 per lesdag.
De lesdag is 1x per maand.
Men kan zeker van lesdag eens veranderen indien je die dag niet kan komen.

Dank voor jullie interesse!


Op zaterdagavond 8 juni 2024 geef ik van 10u tot 13u een lezing over "De wereld van de overledenen, hoe zit dat in elkaar?"

Op vrijdagavond 23 augustus 2024 geef ik dezelfde lezing van 19u tot 22u.

  • Leven zij voort?
  • Wat betekenen wij nog voor hen?
  • Helpen zij ons degelijk en wat gebeurd er na de dood? Enzo ...

Graag vertel ik jullie, samen met hen over hun wereld. Ik laat mij die avond ook leiden door hen. U kan ook vragen stellen.

Indien u interesse heeft mag u zich hiervoor inschrijven via jacqueline.philips2@telenet.be of mij telefonisch of via sms contacteren: 0476/511.914.

Uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen mag u doorgeven.

Adres is bij mij thuis: Begonialaan 85 2390 Oostmalle/Malle (Antwerpen).

Bedrag is €60 en duurt 3 uur.

Bedrag wordt op voorhand gestort op rekeningnummer BE95 7310 3610 2058 met vermelding van de lezing van die dag. Dan is uw plaatsje ook verzekerd. Indien moeilijk mag men ook cash ter plaatse betalen.

Schrijfgerief, hapje en drankje hier beschikbaar en pauze voorzien van ongeveer 10 min.

Dank u vriendelijk en hartelijk welkom!

Lieve groetjes,
Jacqueline

Designed by Lybro.be