Consulten

Consulten gebeuren hoofdzakelijk bij mij thuis. Ik vraag voor een consult met overledenen en spiritueel advies 80 euro en neem de tijd dat nodig is. Reken algemeen gezien op 1 à 1,5u. Ik doe geen 2 consulten achter elkaar. Het is belangrijk dat de stroming zuiver blijft!

Ik werk:

  • Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Woensdagmiddag vanaf 12u niet.
  • Vrijdag werk ik niet.
  • Zaterdagvoormiddag werk ik tot 12u.
  • 's Avonds kan ook een consult aangevraagd worden.

Afspraken kunnen zowel telefonisch als via mail gemaakt worden. Je kunt ook altijd praktische vragen stellen via mail. Binnenkort komt er een digitale agenda daar ik soms niet in staat ben om telefonisch op tijd te beantwoorden. Dit komt door de drukte! Maak van de agenda dus gerust gebruik! Deze is nog in opmaak en zal vanaf 2018 openstaan!

Indien u digitaal een afspraak maakt gelieve énkel uw dag van afspraak + uur en uw voornaam, telefoon en email adres door te geven plus de reden van afspraak erbij zetten, ofwel "contact" ofwel "advies". Adres gegevens en leeftijden heb ik niet nodig! Dit dient om u te kunnen verwittigen indien er iets zou tussen komen! Dank u!

Het jaar 2018 is bijna volzet! Indien het erg dringend is bel mij dan even op!

Er kan altijd iemand meekomen om u te ondersteunen, maar de reading is voor u.

Momenteel heb ik nog mensen die op de wachtlijst staan en wil hun graag zo snel mogelijk verder helpen. Daarom vraag ik u, indien u uw afspraak verzet of annuleert dit aan mij zo snel mogelijk te melden. Dit binnen de 48 uur zodat ik niet genoodzaakt ben om een bedrag te vragen voor de tijd dat hier voorzien was! Indien u plots ziek wordt mag u mij dit ook zo snel mogelijk melden! Dit kan via telefoon, sms of mail. Via mijn digitale agenda kunt u de afspraak ook zo snel mogelijk annuleren of verzetten! Ik dank jullie hiervoor!

Er kan altijd iemand meekomen om u te ondersteunen, maar de reading is voor u!

Via mail doe ik géén consulten.

U kan mij bereiken op mijn mobiel nummer (0476/511.914) tussen 9 en 10u en tussen 17 en 19u. Zaterdag en zondag door de dag heen. Zondag ben ik niet bereikbaar! Indien ik u niet kan beantwoorden laat uw bericht, naam en telefoonnummer achter zodat ik u zo spoedig mogelijk terug kan opbellen.

De betaling kan gebeuren via Bancontact, Payconiq en Cash.

Huisbezoeken: doe ik momenteel niet meer!

Voor verdwijningzaken en moordzaken: vraag ik een startbedrag en de rest gebeurt in overeenstemming met de cliënt.

Contact met overledene: dat zit ongeveer rond de 1 à 1,5 u. Indien langer hoeft u niet bij te betalen. Indien de overleden persoon niet of moeilijk doorkomt hoeft het consult niet betaald te worden.

Healing (bij dieren): hiervoor kom ik ter plaatse. Dit duurt ongeveer 1 uur. Deze kost 60 euro en vervoersonkosten van 0,32 euro per km heen en terug. Ik doe ook healing op afstand indien nodig!

Voorwaarden: Ik geef u énkel advies mee. Hierdoor bent uzelf verantwoordelijk voor de ontvangen informatie.

Mensen kunnen gerust een Voice tracer of hun gsm meebrengen bij contact met overledenen. Zo kunnen jullie het consult later rustig opnieuw beluisteren.

De opleidingen: hiervoor vraag ik 35 euro per lesdag van 2,5 uur en dat zijn er ongeveer 17 met iedere keer 3 weken tussen. Ik vraag géén voorschot!

 

Designed by Lybro.be