Hoe werk ik bij healing voor mens als dier?

Healing is een energetische behandeling dat kan bijdragen tot meer balans in het energetisch veld (aura) van mens en dier.

De healer ondersteunt het genezingsproces, zowel fysiek als mentaal. De healer werkt op het energetisch niveau wat innerlijke rust, ... kan teweegbrengen. Ook genezingsprocessen versnellen soms door healing of maken ziektes dragelijker.

Het kan zijn dat u na een healing wat moe bent of net veel energie hebt, dat is 1 van de symptonen dat er in je energetisch veld gewerkt is. Moest je ter plaatse niets voelen is dat ook geen probleem. Er is gewerkt met uw energetisch veld en dat betekent dat er een herstellingsproces gestart is.

Ik leg op voorhand alles uit en na de healing is er een nabespreking. Ik geef nadien ook de informatie door die ik van de lichtwereld heb ontvangen tijdens de healing.

De healing gebeurd op een confortabele tafel. Ik raak u niet aan en laat mij leiden door de helende gidsen.

Zowel mens als dier kunnen hierin ondersteunt worden.

De meeste dieren hebben een hoge vorm van gevoeligheid of sensitiviteit. Daarom zijn zij ook ontvankelijk voor healing. Zij ervaren de rust en begrijpen snel dat een healing geen bedreiging hoeft te zijn. Dieren leven volgens hun instinct en volgen dat dan ook gedwee. Vanaf het moment dat er een positieve helende energie naar hen toestroomt, laten ze die ook toe. Zij voelen dat dit de juiste energie is om hen te helpen.

Iedere keer als ik huisbezoeken doe en er zijn huisdieren aanwezig, dan komen ze steeds in mijn buurt liggen, en soms erg dicht bij mij om mijn helende energie op te pikken. Ze nemen het gewoon. Ze voelen "dit is ok, dit heb ik nodig".

Daarom geef ik ook healing aan dieren. De eigenaar ontvangt ook tegelijkertijd een healing. Ik geef door wat het dier mij wil vertellen wat kan bijdragen voor een beter contact tussen dier en eigenaar.

Ik bespreek ook alles met de eigenaar!

Ik ben geen dierenarts en ik laat het medisch aspect aan hen over. Maar het zou mooi zijn om op die manier met hen samen te werken. Ik ben ervan overtuigd dat het herstellingsproces van het dier hierdoor nog vlotter kan verlopen. De medische wereld en de geestelijke gezondheidszorg blijft voor mij belangrijk.

Bij grotere dieren, zoals paarden of ... kom ik aan huis.

Ik vraag € 70 voor een healing. Dit is inclusief BTW. Healings worden bij mij niet wekelijks gegeven. De cliënt gaat zelf voelen wanneer er eventueel een nieuwe healing nodig is. Twijfel je, dan kan je mij terug contacteren en dan voel ik aan of het nodig is.

Kleinere dieren kunnen in mijn praktijk of indien u het wenst kom ik tot bij u thuis. Ik reken hier een € 0,30 vervoersonkost aan per km heen en terug.

Ik geef ook voor mens als dier healing op afstand.

 

Designed by Lybro.be