Hoe werk ik bij contact met overledenen?

Ik laat alles over aan de geesteswereld. Overledenen die naar voren treden geven door wat je nodig hebt of wat voor hun belangrijk is. Weet dat je geliefde dierbare wel kan voelen wat er in je leeft en er vaak zelf voor zorgt dat je contact nodig hebt.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat entiteiten of overledenen plots totaal bezit van mijn lichaam zouden nemen. Daar hebben zij toestemming van mij voor nodig. Niet elke overledene is ervoor te vinden om dat te doen.

Kom met een liefdevol hart voor de overledene eender hoe het contact tussen jullie vroeger was. Zo geef je de overledene kans om gemakkelijker door te komen.

Als medium is het belangrijk dat ik het zuivere contact behoud met de overledene. Hij of zij geeft mij alles door. Daarom heb ik niet graag dat er dingen op voorhand mij verteld worden want dat leidt mij alleen maar af en zorgt voor onzuiverheden in het geven van boodschappen.

Overledenen communiceren met gevoelens, emoties en beelden. Deze zijn vaak symbolisch. Het is niet zoals ik een gewoon gesprekje heb met iemand. Weet dat overledenen erg hun best doen om hun zo duidelijk mogelijk voor te stellen!

Ik fungeer enkel als kanaal en geef u de informatie. U bent zelf verantwoordelijk voor het advies of de doorgegeven boodschappen!

Ik vraag € 110 voor het consult. Dit is inclusief BTW. Indien de overleden persoon niet of moeilijk doorkomt hoeft men niet te betalen! Indien er toch meerdere doorkomen blijft de prijs hetzelfde. Betaling kan via Payconiq of cash.

Indien iemand komt voor een overleden persoon mag er gerust een familielid van de overledene bij zijn of iemand die u ondersteunt! Moest het contact moeilijker verlopen bestaat er wel een kans dat de persoon die ondersteunt, even naar de wachtkamer moet zodat het consult vlotter kan verlopen.

Ik zit niet op beurzen omdat ik vind dat contact leggen met overledenen sereen en rustig moet gebeuren. Dit doe ik grotendeels in mijn eigen omgeving.

U mag een foto en eventueel een persoonlijk voorwerp meebrengen.

Men mag een recorder meenemen om het gesprek op te nemen. (Enkel bij contact met overledenen)

Indien men zeer moeilijk zelf kan komen kan het gesprek ook online (via WhatsApp, Messenger of telefonisch) gebeuren. Dan vraag ik om naar mijn mailbox een foto of foto's door te sturen: Jacqueline.philips2@telenet.be

 

Designed by Lybro.be