Healing bij dieren

De meeste dieren hebben een hoge vorm van gevoeligheid of sensitiviteit. Daarom zijn zij ook zo ontvankelijk voor healing. Zij ervaren de rust en begrijpen snel dat een healing geen bedreiging hoeft te zijn. Dieren leven volgens hun instinct en volgen dat dan ook gedwee. Vanaf het moment dat er een positieve helende energie naar hen toestroomt, laten ze die ook toe. Zij voelen dat dit de juiste energie is om hen te helpen.

Iedere keer als ik huisbezoeken doe en er zijn huisdieren aanwezig, dan komen ze steeds in mijn buurt liggen, en soms erg dicht bij mij om mijn helende energie op te pikken. Ze nemen het gewoon. Ze voelen "dit is ok, dit heb ik nodig".

Van daaruit kunnen healings (indien nodig) gestart worden voor dieren en word dit ook door mij verder opgevolgd zodat de eigenaar weet hoe het zijn dier verder kan helpen. Vaak is het zo dat de eigenaar zelf met te grote problemen zit waardoor het dier hem of haar niet meer begrijpt. Daarom zal ik de eigenaar daar ook in helpen zodat er terug een mooie band kan ontstaan tussen dier en mens.

Ik bespreek ook steeds alles met de eigenaar!

Ik ben geen dierenarts en ik laat het medisch aspect aan hen over. Maar het zou mooi zijn om op die manier met hen samen te werken. Ik ben ervan overtuigd dat het herstellingsproces van het dier hierdoor nog vlotter kan verlopen.

Designed by Lybro.be